Як зробити Бананові тістечко в шоколадній глазурі рецепт простий і швидкий 🍫
Інгредієнти
Для бісквіта:
4 яйця
190 г цукру
70 г ростить.масла
80 г молока
160 г борошна
30 г какао
1 ч. л розпушувача
⠀
Просочення:
Вода
Згущене молоко
⠀
Для крему:
180 г сирного сиру
90 г цукрової пудри
250 г вершків охолоджених (33-35%)
⠀⠀
Для глазурі:
300 г шоколаду молочного
50 р горіхів
3-4 ст. л рослинного масла
Бананове тістечко в глазурі покроковий рецепт
1. Для бісквіта:
Яйця збиваємо до пишної, світлої маси. Борошно, какао і розпушувач змішуємо. Поступово втручається їх яйця. Потім вмішуємо масло з молоком. Виливаємо на деко застелений пергаментом. Випікаємо при 180° с до готовності. Остуджуємо і ріжемо на частини. Розмір вибирайте виходячи з розміру банана. Я прикладала і залишаючи додатково пару мм, вырезала.
Яйця збиваємо до пишної, світлої маси. Борошно, какао і розпушувач змішуємо. Поступово втручається їх яйця. Потім вмішуємо масло з молоком. Виливаємо на деко застелений пергаментом. Випікаємо при 180° с до готовності. Остуджуємо і ріжемо на частини. Розмір вибирайте виходячи з розміру банана. Я прикладала і залишаючи додатково пару мм, вырезала.
2. Для крему:
Сир і пудру змішуємо окремо. Вершки збиваємо окремо до стійкості. Потім об’єднуємо обидві смеси.
Сир і пудру змішуємо окремо. Вершки збиваємо окремо до стійкості. Потім об’єднуємо обидві смеси.
3. Для глазурі:
Топимо шоколад на водяній бані або в мікрохвильовці імпульсами по 10-15 сек. Потім додаємо всі остальное.
Топимо шоколад на водяній бані або в мікрохвильовці імпульсами по 10-15 сек. Потім додаємо всі остальное.
Відео рецепт 👇