Банановий кекс у духовці

Як зробити Банановий кекс у духовці рецепт простий. Раптом у Вас ( псуються ) є зрілі банани. Тоді – чому б Вам не спробувати мій улюблений смачний і легкий кекс? Щиро раджу залишити цей кекс в закладках. Якщо ви хоча б раз його спечете – ви його теж полюбите ❤.

Інгредієнти

290 гр борошна
1 ч. л. соди
1 ч. л. кориці
щіпка солі
320 гр бананів ( або 3 середніх)
210 гр цукру
100 мл рослинного масла
40 гр горіхової пасти (я люблю додавати арахісову)
90 мл апельсинового соку
1 ч. л. оцту
ваніль

Прикрасила я кекс волоським горіхом і шоколадними краплями

Банановий кекс у духовці покроковий рецепт

1. Чим більш зрілими будуть банани – тим краще. Духовку розігріти до 170 гр. Сухі інгредієнти (борошно, соду, корицю, сіль просіяти разом Банани, цукор, ваніль , апельсиновий сік і оцет – перемолоти заглибним блендером в однорідну массу.
2. Додати з бананової суміші рослинне масло і горіхову пасту, об’єднати віночком. Змішати борошняну частина і бананову ЛОПАТКОЮ. Випікати в залежності від розміру форми близько 30 хвилин (якщо тіста багато, то час випічки має бути збільшено).
3. Перевірити готовність – на суху зубочистку. У мене був великий деко і мій тонкий кекс пропікся за 28 минут.