Бенто чізкейк ПП простий рецепт.
Інгредієнти
КБЖУ (на 100 гр): 152 / 9 / 18 / 11
Діаметр форси 12 див. Вага готового виробу 390 гр
Пісочна основа:
Рисове борошно 65 гр
М’який сир 50 гр
Мигдальна борошно 30 гр
Яйце С0 1 шт
Підсолоджувач 2-3 гр
Розпушувача тіста 3 гр + молоко 2,5% 60 гр для формування основи
*цієї кількості вистачить на 2-3 бенто чізкейку
Сирний шар:
Сир м’який 35 гр
Сирний сир 190 гр
Жовток 1 шт
Молоко 2,5% 45 гр
Подслатитель 3-5 гр
*кількість на 1 бенто чізкейк
Бенто чізкейк ПП покроковий рецепт
1. Для основи просіяти борошно, додати яйце, м’який сир, розпушувач і подслатитель. Перемішати лопаткою до отримання м’якого тіста, розкачати тісто в пласт, зробити проколи вилкою і випікати близько 20-25 хвилин до золотистого кольору при 160 градусах. Подрібнити в крихту. Потім додати молоко (маса повинна ліпитися) і утрамбувати на дно формы.
2. Для сирного шару змішати всі інгредієнти до однорідності (вони повинні бути кімнатної температури) і викласти на основу. Випікати при 110 гр близько 50-60 хвилин. Повністю остудити в холодильнику і тільки потім виймати з формы.
3. Прикрасити за смаком. У мене це білий шоколад без сахара.
Відео рецепт 👇