Білий хліб на розсолі в хлібопічці

Як смачно зробити Білий хліб на розсолі в хлібопічці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Відразу кажу, що можна спекти в духовці, якщо у вас немає хлібопічки. Цей рецепт і був як раз для духовки, а я захотіла спекти в хлібопічці 😉.
Мені дуже сподобався рецепт. У хліба такий ніжний, повітряний м’якуш і хрустка скоринка. Я пекла на помідоровому розсолі, але думаю, що не принципово. Обов’язково спробую і на огірковому, і на капустяному👍

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 249/5/6/43

Розсіл – 200 мл
Раст.олія – 3 ст. л
Сіль – 1/2 ч. л
Цукор – 1 ч. л
Борошно – 300 про
Дріжджі – 1 ч. л (не повна)

Білий хліб на розсолі в хлібопічці покроковий рецепт

1. Для замісу в хлібопічці закласти всі інгредієнти в тому порядку, в якому вони написані (розсіл підігріти). Включити “основну” програму, колір скоринки темний, розмір буханки 750 р. І все. Чекаємо до закінчення програми👌

2. Для замісу руками: в теплий розсіл додати дріжджі і цукор, перемішати і залишити на 15 хвилин. Потім додати сіль, масло і борошно, вимісити липковатое тесто.

3. Накрити і залишити на 1 годину. Потім обійняти, перекласти у форму, накрити рушником і залишити ще на 15 хвилин. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇