Як смачно зробити Бісквіт з апельсином і фундучной борошном в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Виходить дуже вологий і з абсолютно приголомшливою текстурою!
Інгредієнти
На форму 16см:
◦ Білок 90 гр
◦ Сахар1 70 гр
◦ Жовток 45 гр
◦ Сахар2 45 гр
◦ Рослинна олія 35 гр
◦ Сметана 15-20% 55 гр
◦ Борошно 60 гр
◦ Фундучная борошно 95 гр
◦ Сік апельсина 100 гр
◦ Цедра 2 апельсинів
◦ Розпушувач 4 гр
◦ Сіль 5 гр
Бісквіт з апельсином і фундучной борошном в духовці покроковий рецепт
1. Білок кімнатної температури збити до стійких пік, поступово додаючи сахар1 – французька меренга. Окремо збити жовток з сахором2, додати рослинне масло і сметану кімнатної температуры.
2. Добре змішати і ввести всі сухі інгредієнти. Частинами акуратно додати меренгу. Викласти тісто в кільце і випікати попередньої духовці (~40хв, 165С). Бісквіт охолодити в кільці до кімнатної температури, загорніть в плівку і прибрати в холодильник на кілька годин. Інгредієнти повинні бути кімнатної температури
3. Цедру краще зробити більше, вона карамелізується в процесі випічки і буде як маленькі смачні мармеладкі в бісквіті ⠀ Залишиться додати тільки потрясний крем і начинку. Як думаєте з яким кремом краще всього буде поєднуватися?
Відео рецепт 👇