Заварний крем на молоці зі згущеним молоком для торта Наполеона

Як приготувати смачний домашній Заварний крем на молоці зі згущеним молоком для торта Наполеона класичний рецепт простий. У мене до вас маленьке прохання. Якщо зберігаєте рецепт, напишіть що-небудь в коментарях і не забудьте залишити лайк♥️ цього посту, я старалася для вас. 😊
З двох рецептів переможцем виявився Наполеон, але не переживайте, рецепт тарти я теж опублікую, з відео, тому що краще один раз побачити. 😉 Отже, трохи про Наполеона. Я поділюся з вами двома коханими і кращими, для мене, рецептами хрусткого і вологого (просоченого ) Наполеона. Друзі мої, це бомба. Робіть, не пошкодуєте!👌

Інгредієнти

▪️Молоко – 450 мл
▪️ Цукор – 115 гр.
▪️ Кукурудзяний крохмаль – 20 гр.
▪️ Борошно – 20 гр.
▪️ Жовтки – 70 гр.
▪️ Масло вершкове – 350 гр.
▪️ Згущене молоко (не варене!) – 260 гр.
▪️ Ванільний екстракт – 2 ч. л.

Заварний крем на молоці зі згущеним молоком для торта Наполеона покроковий рецепт

1. Жовтки перетираємо з цукром, борошном і крохмалем. Доводимо молоко до кипіння, виливаємо тонкою цівкою на жовтки, перемішуємо, виливаємо назад в сотейник і уварюємо до загустения.
2. Знімаємо з плити, накриваємо плівкою вконтакт, охолоджуємо до кімнатної температуры.

3. М’яке вершкове масло збиваємо до щільної пишної маси, додаємо згущене молоко, збиваємо, додаємо поступово заварную основу і ваніль, все добре збиваємо. Крем готов.