Бісквітне тістечко з полуничним желе і кремом

Бісквітне тістечка з полуничним желе і кремом простий рецепт 😍 Обов’язково спробуйте цей смачний десерт .

Інгредієнти

🔹яйце 6 шт
🔹цукор 200 р
🔹сіль щіпка
🔹молоко 100 р
🔹рослинне масло 60 г
🔹борошно 250 г
🔹розпушувач 10 р
🔹ванілін 1 р

Для крему:
🔹вершки 33% – 500 мл
🔹сирний сир 120 г
🔹цукрова пудра 100 г

Для верхнього шару:
🔸полуниця швидкозаморожених 300 р
🔸Вода 100 мл
🔸цукор 130 р
🔸желатин

Бісквітне тістечко з полуничним желе і кремом покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до пишної маси, потім додаємо молоко, рослинне масло, просіваємо борошно і розпушувач. Перемішуємо лопаткою до однорідної консистенції. Далі викладаємо на деко і відправляємо в розігріту духовку на 180′ до готовности.

2. Для крему: змішуємо всі інгредієнти і збиваємо на максимальній швидкості до стійких піків. Крем готовий. Далі збирає торт, як показано на відео і відправляємо в холодильник просочитися. Бісквіт краще залишити на добу в холодильнику, потім на наступний день собирать.

3. Для верхнього шару до полуниці додаємо воду, цукор і доводимо до кипіння. Потім все подрібнюємо блендером і додаємо желатин.

4. Остуджуємо 5 хв і поливаємо зверху торта. Торт відправляємо в холодильник ще на 2 год (до застигання желе) і готово.

Відео рецепт 👇