Бісквітний кавовий рулет з кремом із згущеного молока простий рецепт в духовці. М’який бісквіт, просочений кави, ніжний крем і шоколадна крихта – це дуже смачно! Приготуйте обов’язково!
Інгредієнти
Яйця – 4 шт
Сіль щіпка
Цукор – 120 г
Ванільний цукор – 10 г
Борошно – 120 г
Крохмаль кукурудзяний – 20 р
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Крем
Масло вершкове – 100 г
Згущене молоко – 200 р
Сир сирний – 140 р
Шоколад – 20 г
Какао – 2 ст. л.
Просочення
Теплий міцна кава – 200 мл
Бісквітний кавовий рулет з кремом із згущеного молока покроковий рецепт
1. Білки відокремити від жовтків, додати сіль і цукор. Збити до середніх піків, Ввести жовтки і перемішати суміш віночком до однорідності. Борошно з’єднати з крохмалем і разрыхлителем.
2. Всипати у яєчну суміш і перемішати лопаткою до однорідної маси. Деко застелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Вкласти тісто і выровнять.
3. Випікати при 180 градусах 12-15 хвилин. Гарячий корж загорнути в рулет і дати охолонути. Вершкове масло збити до білого. Продовжуючи збивати, влити згущене молоко, а потім сир – крем готов.
4. Корж просочити теплою кавою, змастити кремом, присипати шоколадною крихтою і загорнути в рулет. Зверху змастити кремом і присипати какао.
Відео рецепт 👇