Як зробити смачний Бісквітний рулет з яблуками в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
•Яйця – 4 шт.
•Цукор – 130 г
•Борошно – 120 г
•Розпушувач – 1 чл
•Яблука – 5 шт.
•Цукор для начинки-1 ст. л.
Бісквітний рулет з яблуками в духовці покроковий рецепт
1. Готувати такий рулет потрібно зі свіжими фруктами: яблука, груші, можна ще й додати банан. Зазвичай готую яблука + банан.
2. Для начинки яблука очистити і натерти на крупній тертці. Щоб яблука швидко не потемніли можна побризкати соком лимона. Але я не встигла, на смак колір яблук не вплинуло ніяк. Додаємо в яблука цукор 1 ст. л. перемішуємо і ставимо в бік. Приготуємо тесто.
3. Яйця збиваємо з цукром до пишної білої піни. Збивати потрібно довго, хвилин 5-7. Всипаємо просіяне борошно і розпушувач. Акуратно перемішуємо силіконової лопаткою знизу вгору, стежте, щоб не залишалося «кишеньок» з мукой.
4. Деко застелити пекарської папером, змастіть рослинною олією. Викладіть яблука і розрівняйте по всьому листу. Зверху викладаємо тісто і знову добре разравниваем.
5. Випікати при 180°, хвилин 15. Орієнтуватися потрібно по своїй духовці, як тільки корж підрум’яниться, перевіряємо готовність дерев’яною шпажкой.
6. Перевертаємо гарячий корж на сухий чистий рушник. Акуратно прибираємо папір, це дуже легко і начинка до неї не прилипає. А далі просто звертаємо корж в рулет. Ось і все.
Відео рецепт 👇