Торт “Панчо” простий рецепт. Найпростіший торт у приготуванні, його не треба ідеально вирівнювати. Бомбічний смак, таїть у роті, 😋 Пробували коли-небудь? Бісквітний торт Панчо з ананасами і сметанно вершковим кремом простий рецепт.
Інгредієнти
Бісквіт:
200 гр борошна
40 гр какао
10 гр розпушувача
6 яєць
щіпка солі
200 гр цукру
120 мл молока
80 гр рослинного масла
Крем:
400 гр вершків 33%
300 гр сметани 20%
130 гр цукрової пудри
Начинка:
300 гр консервованого ананаса
50 гр волоських горіхів
Крем для обмазки:
250 гр вершків 33%
40 цукрової пудри
Ганаш для прикраси торта:
30 гр вершків 33%
30 гр темного шоколаду
* на відео тарілка об’ємом 3 літри, діаметр коржа 22 див.
Бісквітний торт Панчо з ананасами і сметанно вершковим кремом покроковий рецепт
1. З’єднати яйця з цукром і збити до пишної маси протягом 5-7 хвилин. Борошно, какао, розпушувач просіяти через сито. Додати сіль. Сухі інгредієнти з’єднати з яєчною масою. Перемішати силіконової лопаткою з низу в верх. Тісто вилити на деко, застелений пекарської папером. Випікати при 180 гр до сухої зубочистки. Готовий корж остудити. Вирізати коло потрібного діаметру, іншу частину коржа порізати на шматочки 1,5*1,5 див. Глибоку тарілку застелити харчовою плівкою і покласти на дно 2 ст. л. крема.
2. Потім умочуючи кожен шматочок бісквіта в крем викласти в один шар. Потім викласти частину консервованих ананасів і волоських горіхів. Знову викладаємо шар бісквітних кубиків з кремом. І так чергуємо шари. На останній шар викласти залишився крем і закрити вирізаним круглим коржем. Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 6-8 годин для просочення. Після стабілізації торт перевернути на підкладку/блюдо. Обмазати зверху кремом і полити ганашем.
3. Крем:
Вершки збити до стійких пік. Додати сметану і цукрову пудру – перемішати силіконової лопаткою до однорідного состояния.
Вершки збити до стійких пік. Додати сметану і цукрову пудру – перемішати силіконової лопаткою до однорідного состояния.
4. Крем для обмазки:
Вершки збити до стійких піків. Додати цукрову пудру і перемішати на низьких обертах миксером.
Вершки збити до стійких піків. Додати цукрову пудру і перемішати на низьких обертах миксером.
5. Ганаш для прикраси торта:
Вершки нагріти до гарячого стану і додати шоколад. Розмішати до однорідного состояния.
Вершки нагріти до гарячого стану і додати шоколад. Розмішати до однорідного состояния.