Бісквітний торт з кремом з масла і вареним згущеним молоком який тане в роті простий рецепт. Бюджетний РЕЦЕПТ Торта. Рецепт ТОРТА на СВЯТО. Приголомшливо смачний бісквітний торт. Ніжний і тане в роті. Легкий рецепт бісквіта. Бісквіт вийде у кожного. Торт з масляним кремом. Смачний крем з маслом і вареним згущеним молоком. Чудовий торт на будь-яке свято.Випічка на кожен день до чаю і для святкових днів. Найкращий рецепт торта. Гарний торт. Як швидко прикрасити торт. Дуже смачний домашній торт.
Інгредієнти
На форму 22 см
Бісквіт:
– 4 яйця
– 140г цукру
– 20г крохмалю
– 130г борошна
– 50г волоських горіхів(за бажанням)
– 1 ч. л. розпушувача
– щіпка ваніліну
* яйця кімнатної температури, я використовувала Д-0, вага яєць без шкаралупи 200г
* крохмаль кукурудзяний
Крем:
– 350г вареного згущеного молока (кімнатної температури)
– 200г вершкового масла (розм’якшене, кімнатної температури)
Просочення:
– 150г молока
– 30г цукру (якщо любите якнайсолодше кількість цукру можна збільшити до 100 г)
Бісквітний торт з кремом з масла і вареним згущеним молоком покроковий рецепт
1. Бісквіт:
У мисці з’єднати борошно, розпушувач, ванілін, крохмаль і подрібнені волоські горіхи, перемішати. В окремій ємності збиваю яйця з цукром до пишної світлої маси. Потім в цю масу всипаю борошняну суміш і дуже акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаю тісто в роз’ємну форму. Випікати в розігрітій до 180С духовці ~ 40-50 хвилин. Дверцята духовки не відкривати перші 30 хвилин. Готовність бісквіта можна перевірити дерев’яною паличкою. Вона повинна бути повністю сухой.
У мисці з’єднати борошно, розпушувач, ванілін, крохмаль і подрібнені волоські горіхи, перемішати. В окремій ємності збиваю яйця з цукром до пишної світлої маси. Потім в цю масу всипаю борошняну суміш і дуже акуратно перемішуємо лопаткою. Виливаю тісто в роз’ємну форму. Випікати в розігрітій до 180С духовці ~ 40-50 хвилин. Дверцята духовки не відкривати перші 30 хвилин. Готовність бісквіта можна перевірити дерев’яною паличкою. Вона повинна бути повністю сухой.
2. Крем:
У мисці збити міксером розм’якшене вершкове масло і поступово додавати згущене молоко, не припиняючи збивати до однорідного крема.
У мисці збити міксером розм’якшене вершкове масло і поступово додавати згущене молоко, не припиняючи збивати до однорідного крема.
3. Просочення:
У теплому молоці розчинити цукор. Остиглий бісквіт розрізати на 3 коржі. 1 корж викласти на блюдо, просочити і змастити 1/3 ч. крему. Покласти 2 корж, просочити і змастити кремом. Покласти 3 корж, змастити кремом верх і боки. Прикрасити за бажанням. У мене волоські горіхи, крем, кокосова стружка.
У теплому молоці розчинити цукор. Остиглий бісквіт розрізати на 3 коржі. 1 корж викласти на блюдо, просочити і змастити 1/3 ч. крему. Покласти 2 корж, просочити і змастити кремом. Покласти 3 корж, змастити кремом верх і боки. Прикрасити за бажанням. У мене волоські горіхи, крем, кокосова стружка.
4. Поставити в холодильник для просочення на 5-6 годин, або на ночь.