Бісквітний яблучний пиріг з насипною скоринкою

Як смачно зробити яблучний пиріг Бісквітний з насипною скоринкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як ви вже зрозуміли з назви, це пиріг готується з двох видів тіста. Знизу ніжне, бісквітне тісто, далі йде шар соковитих яблук і зверху пісочне тісто.

Інгредієнти

Для бісквітного тіста:
🍏Яйця – 2 шт.
🍏Цукор – 100 г
🍏Щіпка солі
🍏Раст.олія – 100 мл
🍏Борошно – 150 г
🍏Розпушувач – 1 ч. л

Для пісочного тіста:
🍎Цукор – 100 г
🍎Борошно – 150 г
🍎Злив.масло – 60 г
Для начинки :
🍏Яблука – 2 шт

КБЖУ на 100 г 326/4/15/42

Бісквітний яблучний пиріг з насипною скоринкою покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром і сіллю до пишної, світлої маси. Влити рослинне масло, перемішати. Просіяти борошно разом з розпушувачем і розмішати до однорідного стану. Вилити тісто у форму для выпечки.

2. У мене форма силіконова, я її ніколи не змащую. Діаметр моєї форми 18 див. Яблука нарізати кубиками і викласти зверху. Для пісочного шару в миску насипаємо борошно, цукор і натираємо на тертці холодне вершкове масло.

3. Перетерти руками до стану крихти. Викласти крихту зверху на яблука. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40-50 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇