Бісквіти з гарбуза в духовці

Як смачно зробити Бісквіти з гарбуза в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Використовувала солодкий сорт гарбуза Баттернат Сквош. Запікала її в духовці протягом години і потім пюрировала м’якоть блендером

Інгредієнти

форму на 24 см

для гарбузового бісквіта:
🔸яйце С1 – 3 шт
🔸цукор – 210 р
🔸ванільний цукор – 10 г
🔸рослинне масло – 180 г
🔸пюре запеченої гарбуза – 300 г
🔸борошно – 360 р
🔸розпушувач – 8 р
🔸цедра одного апельсина

для шоколадного бісквіта:
💥яйце С1 – 3 шт
💥цукор – 210 р
💥рослинне масло – 180 г
💥пюре запеченої гарбуза – 300 г
💥борошно – 280 р
💥какао порошок – 40 р
💥розпушувач – 8 г

Бісквіти з гарбуза в духовці покроковий рецепт

1. Готуємо гарбузовий бісквіт. Яйце з цукром збити до побіління міксером. Додати ванільний цукор, цедру апельсина, рослинне масло, гарбузове пюре. Все перемішати. З’єднати сухі інгредієнти борошно і розпушувач. В два етапи просіяти в рідкі ингредиенты.

2. Замісити густе тісто. Випікати на 170 градусів приблизно 50 хвилин режим верх/низ. Готуємо шоколадно-гарбузовий бісквіт. З’єднати сухі інгредієнти борошно, какао-порошок і разрыхлитель.

3. Яйце з цукром збити до побіління міксером. Додати рослинне масло, гарбузове пюре. Все перемішати. В два етапи об’єднати рідку і сухі смеси.

4. Випікати на 170 градусів приблизно 50 хвилин. Бісквіт остудити. Загорнути в харчову плівку. Прибрати в холодильник на ніч. Потім использовать.

Відео рецепт 👇