Брауні з кабачків цукіні простий рецепт. Дуже ніжний, шоколадний, корисний і смачний кекс/пиріг . По текстурі нагадує халву, але тільки набагато м’якше 🤤 незвичайний смак вийшов 💦 Він не містить цукру, глютену і тваринних продуктів.
Інгредієнти
Кбжу на 100 гр: 261/7.6/22.9/7.9
Цукіні/кабачок – 100 гр
Арахісова паста – 50 гр
Кокосове масло -40 гр
Міцне кави – 125 мл
Какао -20 гр
Меленого мигдалю(на борошно )-50 гр
Кокосова борошно -20 гр
Розпушувача- 5 гр
Щіпка солі
Підсолоджувач за смаком
Брауні з кабачків цукіні покроковий рецепт
1. Цукіні натерти на дрібній тертці і віджати руками рідина. Всі інгредієнти добре перемешать.
2. Отримане тісто розподілити у формі для випічки (у мене 13*25 см).
3. І випікати в попередньо розігрітій духовці до 180С приблизно 40-50 мин.