Брауні з начинкою горіхами, родзинками і печивом

Брауні локі 🍫 У мене форма 33 на 26, десерт дуже насичений, соковитий, вологий і ситний, багато не з’їсте, сміливо ділите навпіл рецепт. Вибирайте якісний шоколад і какао, це сильно впливає на смак у підсумку. Готуємо Брауні з начинкою горіхами, родзинками і печивом рецепт простий.

Інгредієнти

200 гр темного шоколаду 70% какао
250 гр сл масла
250 гр цукру
75 гр борошна
50 гр какао
щіпка солі
3 яйця с0
1 год л ванільного цукру або ванільного екстракту
150 гр начинки (горішки, родзинки, печиво)

Брауні з начинкою горіхами, родзинками і печивом покроковий рецепт

1. Розтопити шоколад і масло на водяній бані або імпульсами в мікрохвильовці. Перемішати віночком цукор і яйця, не збивати. Додати охолоджену шоколадну масу і перемішати до однородности.

2. Просіяти борошно, какао та сіль з ваніліном туди ж, в миску з шоколадною масою, перемішати. Додати 100 гр начинки, перемішати і викласти у форму для випічки, попередньо застеливши дно папером, а боки змастивши сл маслом. Прикрасити залишками начинки (горішки, печиво).

3. Випікати при 170С, близько 40 хв. Якщо будете ділити рецепт навпіл, перевіряйте готовність після 30 хв., зубочистка з боків повинна виходити суха, а зверху хрустка скоринка. Розрізати остиглий брауни.

Відео рецепт 👇