Як смачно зробити Булгур з овочами і м’ясом на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачний і ситний обід.
Інгредієнти
🔸️ М’ясо – 500 гр.
🔸️ Булгур – 300 гр.
🔸️ Цибуля – 1 шт.
🔸️ Морква – 1 шт.
🔸️ Вода – 600 мл (співвідношення до булгуру 1:2)
🔸️ Сіль і спеції за смаком
🔸️ Рослинна олія для обсмажування.
Булгур з овочами і м’ясом на сковороді покроковий рецепт
1. М’ясо нарізати на довільні шматочки, покласти в казан або глибоку сковорідку, налити трохи води і тушкувати поки вода не випарується. Потім додати трохи олії і обсмажити мясо.
2. Далі, до м’яса додаємо цибулю і моркву, обсмажуємо до готовності. Коли піджарка готова, викладаємо булгур, наливаємо воду, додаємо спеції. До закипання варимо на сильному огне.
3. Як тільки вода закипіла, зменшуємо газ до мінімуму і варимо під закритою кришкою до готовности.