Булки для бургерів в домашніх умовах

ІДЕАЛЬНА БУЛКА ДЛЯ БУРГЕРА 🔥🤤 Нарешті я вивела ту саму ідеальну грамовку і ВОНИ ПОЛУЧИЛИСЬЬЬЬЬЬ 👏🏻 Булки для бургерів в домашніх умовах простий рецепт. Завтра з булками будемо робити БУРГЕРИ💥

Інгредієнти

на 6 булочок

▫️тепле молоко – 100 г
▫️тепла вода – 100 г
▫️цукор – 30 г
▫️дріжджі – 6 р
▫️сіль – 5 р
▫️яйця – 2 шт.
▫️рослинна олія – 30 мл
▫️борошно – 430 г (не більше!)

Булки для бургерів в домашніх умовах покроковий рецепт

1. В глибокій ємності змішати: молоко, воду, цукор, дріжджі, сіль, яйце і масло. Перемішати до однорідності. У три прийоми вводимо просіяне борошно. 3.Коли тісто стає щільним починаємо вимішувати руками 5 минут.
2. Після поверхня стільниці і руки змащуємо невеликою кількістю рослинного масла і выминаем тісто ще 3 хвилини. Кладемо тісто в змащену маслом глибоку ємність, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в тепле місце на 1-2 години, поки тісто не збільшиться в 2 раза.
3. Після дістаємо, ділимо на 6 частин, формуємо кульки (процес в актуальному «булочки»). Викладаємо на деко, даємо постояти в теплому місці 10 хвилин, далі ставимо кільця з фольги.

4. Кожну булочки змащуємо водою і посипаємо кунжутом і випікаємо 20 хвилин при 180 С. ВАЖЛИВО! Увесь процес замішування, формування булочок і кілець з фольги дивіться в актуальному «БУЛОЧКИ».