Булочки гарбуза на хеллоуїн з гарбузового пюре

Як зробити Булочки гарбуза на хеллоуїн з гарбузового пюре рецепт простий в духовці. Не страшні, а дуже навіть гарні і смачні булочки до Хелловіну🎃 Тісто готується дуже легко, ви точно зможете зробити тісто і булочки разом з дітками👼 Не обов’язково робити їх у вигляді 🎃 гарбузів, можна просто у формі булочок. На сніданок з крем-сиром, яйцем, помідори мммм Погнали готувати. І не забувайте про❤️

Інгредієнти

на 11 булочок:

🎃150 р. гарбузового пюре
🥛100 мл. молока
🧊50 мл. води
🧂4 р. солі
🥄50 г. цукру
🥄15 г свіжих дріжджів (5 р. сухих)
🧈40 р. вершкового масла
🍚450 г борошна -/+ 20 р
🥄1/2 ч. л. куркуми для кольору
🍳1 шт. жовток + 🥛2 ст. л. молока для змазування булочок

Булочки гарбуза на хеллоуїн з гарбузового пюре покроковий рецепт

1. Гарбузове пюре, молоко, вода, сіль, цукор, дріжджі розмішати до розчинення дріжджів. Додати дуже-дуже м’яке підлозі розтоплене вершкове масло, розмішати. Додати борошно і куркуму. Почніть з 430 р. борошна (вологість пюре у всіх різна). У мене пішло 450 р. борошна. Замісити тісто до гладкости.
2. Має бути м’яким, ніжним, до рук не липне. Округлити. Покласти в ємність змащену маслом. Затягнути плівкою. Бродіння ~1,5 ч. Тісто збільшиться в 2-2,5 рази. Перекласти на стіл, розділити на 11 частин ~78 р.. Округлити. Накрити плівкою. Залишити на 10 хв. Остаточна формовка.
3. Покласти круглячок дном вгору, зробити корж, краю підтягувати всередину. Кожен шматочок підкотити в кулю. Нитку покласти під круглячок, потім обернути як на відео. Покласти на пергамент, накрити пленкой.
4. Розстойка приблизно 30 хв, орієнтуйтеся на вигляд. Змастити жовтком з молоком. Випікати при 180С близько 20-25 хв. Я під кінець випічки знизила t до 160 щоб не сильно засмажувати булочки.

Відео рецепт 👇