Просто осінь, і гарбуза поспіли. Як зробити Булочки у вигляді гарбуза з гарбузового пюре на Хеллоуїн рецепт простий в духовці. ⠀Я людина віруюча, для мене такого свята, як Хэллуин не існує. Але гарбуз і всілякі рецепти з нею я дуже люблю. І вся моя сім’я поважає булочки-тиковкі. Якщо ви ще не пекли такі, саме час спробувати.⠀ Зберігайте цей смачний, на 💯% перевірений рецепт. Подача ефектна, смак дивовижний.
Інгредієнти
160гр – гарбузового пюре⠀
200гр – молока⠀
450гр – борошна пшеничного в/з⠀
12гр – пресованих дріжджів⠀
45гр – цукру⠀
6г – солі⠀
45гр – вершкового масла⠀
Булочки у вигляді гарбуза з гарбузового пюре на Хеллоуїн покроковий рецепт
1. Готуємо гарбузове пюре: гарбуз без насіння, але з шкіркою обертаємо фольгою й запікаємо при 200С близько 1,5 годин. Знімаємо шкірку і пробиваємо блендером, якщо гарбуз суха можна трохи додати води;⠀ Замішуємо тісто: гарбузове пюре, молоко, дріжджі і борошно поміщаємо в чашу міксера, за допомогою насадки гак змішуємо інгредієнти до зволоження всієї муки. Потім прикриваємо тісто плівкою і залишаємо на 30 чаші минут.
2. Після паузи 1-2 хвилини перемішуємо тісто, додаємо сіль і цукор і замішуємо близько 3 хвилин на середній швидкості. Масло будемо вводити в три заходи. Температура масла – 10-12С (тобто воно полежало при кімнатній температурі близько 30 хвилин). Після того, як масло втрутилося в тісто замішуємо ще 3 хвилини на середній швидкості. ⠀
3. Бажана температура тіста – 26С. Перекладаємо тісто в миску, змащену рослинним маслом, прикриваємо і залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі;⠀ ⠀ Через годину тісто збільшилося в 1,5-2 рази. ⠀ ⠀ Ділимо тісто на 12 рівних частин по 75гр, округляємо і далі кожен колобок перекручуємо кулінарною ниткою у вигляді гарбуза. ⠀
4. Перекладаємо «гарбуза» на деко, застелений пергаментним папером, прикриваємо і залишаємо на расстойку на 30-40 хвилин при кімнатній температурі;⠀ ⠀ Змащуємо яйцем+1ст.л. молока, випікаємо 20-25 хвилин при 180С⠀ Не забудьте видалити кулінарну нитку.⠀ ⠀ Клянуся вам, смак казковий!
Відео рецепт 👇