Булочки з повидлом з дріжджового тіста в духовці

Рецепт дуже смачних булочок з повидлом обов’язково зберігайте адже це ще класне тісто для іншої випічки. Як зробити Булочки з повидлом з дріжджового тіста в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

✅Борошно 380 гр
✅Дріжджі сухі 7 гр свіжі або 20 гр
✅Цукор 75 гр
✅Сіль щіпка
✅Сухе молоко 15 гр
✅Масло вершкове 40 гр (розтоплене) (не гаряче)
✅Яйце 1 шт
✅Молоко 200мл

густе Повидло або варену згущенку 300г

Змастити сумішшю: 1 жовток і 1ч.л молока

Булочки з повидлом з дріжджового тіста в духовці покроковий рецепт

1. В тепле молоко (40градусов) додати цукор, дріжджі і частину борошна (2 -3 ст. л від всієї борошна). Накрити і залишити на 20 хвилин. Частіше з’єднати білок з жовтком до однорідності, додати просіяне борошно, сіль, сухе молоко, розтоплене вершкове масло і ввести опару. Замісити тісто . Воно липке, борошно все одно не додавайте больше.

2. Чашу змастити рослинним маслом без запаху, покласти тісто і накрити рушником. Залишити на 2 години. Тісто має піднятися в 2,5-3 рази. Тісто обім’яти, розділити на шматочки (12 шт), Сформувати кульки. З кожної кульки розкачати коржі овальної форми. Відступити від верхнього краю коржі і викласти джем (приблизно повна чайна ложка з гіркою.)

3. Закрити джем тестом на відео і добре заліпити краї. Решту коржі нарізати смужками і згорнути як на відео. Булочки викласти на пергамент і дати відпочити 20 – 30 хвилин. Змастити і випікати приблизно 15 – 20 хвилин при 180С. Я випікаю 2 дека по черзі. Дочекатися поки охолонуть, посипати цукровою пудрою і подавати до столу. Приємних приготувань!

Відео рецепт 👇