Булочки з яблуком та корицею

Як зробити смачні Булочки з яблуком і корицею рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

*на 8 невеликих булочок

-200 г борошна
-щіпка солі
-20 г цукру
-4 г сухих дріжджів
-20 г теплого розтопленого злив. масла
-140 мл теплого молока

-2-3 яблука
-40-60 г цукру
-кориця
-15 г розтопленого злив. олії

Булочки з яблуком і корицею покроковий рецепт

1. У мисці змішуємо сухі інгредієнти і вливаємо молоко зі слив. маслом, замішуємо м’яке тісто, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в тепле місце на 1-1,5 години. ⠀ Яблука очищаємо і нарізаємо на невеликі кубики, додаємо цукор і корицю. ⠀ Рекомендую цукор і корицю додавати коли тісто буде вже майже готове, інакше виділиться багато соку, поки суміш буде стояти. ⠀

2. Готове тісто викладаємо на поверхню, присипану борошном і розкочуємо качалкою (або пляшкою, якщо ви теж тільки переїхали😂), розкачуємо не дуже тонко. ⠀

3. Змащуємо розтопленим злив. маслом і викладаємо начинку, розподіляємо по поверхні і звертаємо в рулон, розрізаємо на булочки. ⠀ Залишаємо булочки в теплому місці на 30 хв. і ставимо випікатися при 180’С 20-35 мин.

Відео рецепт 👇