Як смачно зробити Часникові булочки кіски дріжджові в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Борошно 5 склянок
2 ст л дріжджів
4 ст л цукру
3 ст л сухого молока
2 склянки теплої води
1/2 склянки оливкової олії
2 чайні ложки солі
1 столова ложка чебрецю
1 столова ложка насіння кунжуту
Для соусу:
1/3 склянки розтопленого вершкового несолоного масла
свіжою петрушкою
1 столовою ложкою часникового порошку
Часникові булочки кіски дріжджові покроковий рецепт
1. Для соусу, перемішати всі інгредієнти. Для тіста, борошно (2 склянки), воду, цукор, дріжджі, сухе молоко перемішати, накрити і дати постояти 10 хв. Через 10 хвилин додайте решту борошно (3 склянки), оливкова олія, сіль, чебрець і кунжут.
2. Місити тісто 10 хвилин. Після, розкачати, нарізати смужками і додати форму. Викласти на деко, змастити яєчної сумішшю (1 яйце + 2 столові ложки води).
3. Випікати при 175 градусів, 15-20 хвилин або дл золотистого кольору. Після приготування відразу ж змастити соусом.