Часникові гриби печериці на сковороді з соєвим соусом

Як смачно зробити Часникові гриби печериці на сковороді з соєвим соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ви просили – я ділюся!

Інгредієнти

600гр печериць (дрібних і щільних)
4 великих зубчики часнику
Кілька гілочок петрушки
Чайна ложка меду
Чайна ложка винного оцту
4-5 ст ложок соєвого соусу
Сіль за смаком
Оливкова олія

Часникові гриби печериці на сковороді з соєвим соусом покроковий рецепт

1. Печериці не моє! Це важливо, щоб вони були сухі. Або акуратно знімаємо верхній тонкий шар капелюшки або чистимо від забруднень іншим способом, підрізаємо коротко ножки.
2. В сковороді розжарюємо масло, і на максимальному вогні швидко обсмажуємо печериці, постійно перевертаючи, до золотистого кольору. Часник дрібно ріжемо або трьом на дрібній тертці, петрушку теж моєму, відокремлюємо листя і дрібно нарезаем.
3. Додаємо в печериці часник, активно заважаємо хвилину, додаємо оцет, мед і соєвий соус. Петрушку додаємо в самому кінці. Додаємо сіль по вкусу.