Червоний цибуля маринована в оцті швидкого приготування до шашлику простий рецепт.
Інгредієнти
Червоний цибуля 2 шт
Вода 2/3 частини
Оцет 1/3 частина
Цукор 1 ч. л.
Сіль 1 ч. л.
Червоний цибуля маринована в оцті швидкого приготування покроковий рецепт
1. Цибулю нарізаємо на тонкі кільця і півкільця. Викладаємо в банку.
2. Заливаємо 2/3 банки гарячою водою і залишилася 1/3 банки оцтом. Додаємо сіль, цукор, закриваємо кришкою і добре взбалтываем.
3. Даємо настоятися 1 годину і маринована цибулька готовий. Зберігаємо в холодильнику до 2х недель.
Відео рецепт 👇