Чізкейк бенто торт «Фісташка-манго-апельсин»

Як зробити смачний Чізкейк бенто торт «Фісташка-манго-апельсин» рецепт прсотой.

Інгредієнти

Бісквіт фісташковий:
•Цукрова пудра 30 р
•Фісташкова борошно 35 р
•Яйця 50 р
•Білок 20 р
•Цукор 15 г
•Борошно пшеничне 15 р

Чізкейк фісташковий:
•Сир сирний 195 р
•Яйця 45 р
•Вершки 33% 30 р
•Сахараная пудра 38
•фісташкова паста 45 р

Мус манго-апельсин:
•Цукор 8 р
•Апельсиновий сік-30 г
•Пюре манго 37 р
•Кукурудзяний крохмаль 2,5 р
•Желатин 200 блюм 1,5 г+10 г води (замочити)
•Вершки 33% 55 г(збити до стану танення морозива)

Чізкейк бенто торт «Фісташка-манго-апельсин» покроковий рецепт

1. Цукрову пудру, фісташкову борошно, яйця збити до пишної піни 2-3 хвилини. Білок збити окремо до стану піни, всипати цукор і збити до м’яких меренги. Акуратно до суміші яєць з фісташкою борошном додати просіяне пшеничне борошно. Довго не вимішувати. Ввести меренгу і акуратно все об’єднати. Розрівняти на листі товщиною 0,5 див. Випікати при 180°С, приблизно 8 хв. Відразу перевернути його на пергамент і зняти той аркуш, на якому він випікався. Остудити. Вирізати 2 коржа діаметром 10 див. Залишити в кольцах.
2. Чізкейк фісташковий:
Всі інгредієнти кімнатної температури. З’єднати, збити, вилити в кільця поверх бісквіта. Випікати при 120гр. 45-50 хв. Остудити в кільцях 30 хвилин, прибрати в холодильник на стабілізацію на 8-12 часов.

3. Мус манго-апельсин:
В сотейнику з’єднати цукор, сік, пюре, крохмаль, поставити на плиту, довести до кипіння, заварити при постійному помішуванні близько хвилини. Додати желатинову масу. Остудити до 30град., ввести полувзбитые вершки. Прикрасити чізкейк мусом, присипати зверху трохи фісташками