Чізкейк йогуртовий без випічки з вишнею та печивом простий рецепт 🍰🍒 Улюблений десерт з йогуртовою начинкою!
Інгредієнти
Печиво 300 гр
Вершкове масло 120 гр
Сирний сир 650 гр
Йогурт ваш улюблений або натуральний 600 гр
Пудра цукрова 120 гр
Ванільний цукор або екстракт за бажанням
Щіпка солі
Желатин 10 гр
Вода 30-40 гр
Вишня заступник 450 гр
Цукор 2-3 ст л
Крохмаль 1-2 ст л
Лимонний сік 1 ст л
Чізкейк йогуртовий без випічки з вишнею та печивом покроковий рецепт
1. Печиво подрібнюємо в крихту, додаємо масло і викладаємо отриману масу, як підстава для майбутнього торта, у форму. Пісочну основу прибираємо в холодильник і готуємо начинку – збиваємо до стану однорідного крему сир, йогурт, пудру і соль.
2. Розтоплюємо желатин і вводимо його тонкою цівкою в сирну масу, постійно помішуючи. Готовий крем перекладаємо на пісочний корж, накриваємо плівкою і прибираємо на пару годин застывать.
3. Варимо ягідний верх – ягоди, цукор, сік лимона і крохмаль (крохмаль вводити поступово, щоб не було грудок), уварюють до готового стану, остужаем.
4. Коли верх сирної начинки «схопиться», можна викладати ягоди і знову прибирати торт в холодильник для стабілізації, краще на ніч) Чудовий йогуртовий чізкейк готовий. Пригощайтеся!
Відео рецепт 👇