Чізкейк орео з кисломолочного сиру

Як зробити Чізкейк орео з кисломолочного сиру рецепт простий.

Інгредієнти

– Печиво «орео» 300 грам
– Вершкове масло 🧈 100 грам
– Вершки 200 грам
– Цукрова пудра 150 грам
– Сирні сир 600 грам
– Яйце 3 штуки
– Ваніль

Чізкейк орео з кисломолочного сиру покроковий рецепт

1. Дістати заздалегідь всі інгредієнти, щоб все було кімнатної температури👌🏻 Печиво відокремити від начинки і подрібнити в крихту, змішати з розтопленим вершковим маслом і утрамбувати в заздалегідь підготовлену форму. Саме кільце має бути застелене фольгою, форму поставити на деко. Далі сир і цукрову пудру змішати лопаткою до однорідності, (сюди можна додати начинку, що залишилася від печива ) ввести яйця і так само перемішати ( міксер не використовувати)

2. В кінці додати вершки і ваніль, ретельно перемішати. Вилити на піщану основу. Я люблю ще в сам чіз додавати печиво , ламаю і вставляю як сподобається😊 В сам деко налити трохи води, щоб утворилася водяна баня. Ставимо в розігріту духовку на 180 градусів на 10 хвилин, далі знижуємо температуру до 110 градусів і випікаємо ще 1 годину і 20 минут.

3. Перевірити готовність можна трохи потерся край форми , якщо тремтить лише серединка чизай, він готовий! Вимикаємо духовку, але не дістаємо чіз, даємо повністю охолонути , а потім вже можна буде дістати і прибрати в холодильник годин на 5, а краще на ніч , з форми не виймати! Вранці можна насолоджуватися 🤤

Відео рецепт 👇