Чізкейк Снікерс з карамеллю і шоколадом простий рецепт 🥜🍯 Просто божественний рецепт. Давно не їла щось подібне, у ньому зібрано все найсмачніше.
Інгредієнти
Пісочна основа:
400 гр пісочного печива.
170 гр вершкового масла.
25 гр алкоголиз.какао.
Сирний шар:
800 гр кисломолочного сиру.
250 гр цукрової пудри.
3 яйця.
150 гр вершків 33%.
2 ст. л кукурудзяного крохмалю.
Карамель.
150 гр цукру.
150 гр вершків 33%.
30 гр білого шоколаду.
150 гр солоного арахісу.
Молочний ганаш.
100 гр темного або молочного шоколаду.
100 гр вершків 33%.
Чізкейк Снікерс з карамеллю і шоколадом покроковий рецепт
1. Пісочна основа:
Випікається 5 хв при 170С.
Випікається 5 хв при 170С.
2. Сирний шар:
Сир нагріваємо до 30С, далі додаємо всі інгредієнти. Важливо щоб все було кімнатної температури. Заливаємо начинку на пісочну основу, і випікаємо 70 хв при 110С. Після готовності охолоджуємо до кімнатної температури, і прибираємо в холодильник на 5 часов.
Сир нагріваємо до 30С, далі додаємо всі інгредієнти. Важливо щоб все було кімнатної температури. Заливаємо начинку на пісочну основу, і випікаємо 70 хв при 110С. Після готовності охолоджуємо до кімнатної температури, і прибираємо в холодильник на 5 часов.
3. Карамель.
Вливаємо киплячі вершки в бурштиновий цукор (карамель), все вимішуємо і нагріваємо 5 хв. Додаємо шоколад і прибираємо в холодильник до кімнатної температури. Вливаємо на застиглий ганаш, поверх арахиса.
Вливаємо киплячі вершки в бурштиновий цукор (карамель), все вимішуємо і нагріваємо 5 хв. Додаємо шоколад і прибираємо в холодильник до кімнатної температури. Вливаємо на застиглий ганаш, поверх арахиса.
4. Молочний ганаш.
Всі нагріваємо і з’єднуємо до однорідності, вливаємо в теплому вигляді на охолоджений чизкейк.
Всі нагріваємо і з’єднуємо до однорідності, вливаємо в теплому вигляді на охолоджений чизкейк.
Відео рецепт 👇