Як смачно зробити Чізкейк з вишнею «глінтвейн» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Діаметр 18-20 див.
Пісочна основа.
Інгредієнти:
вершкове масло – 75 г
борошно – 125 гр
мигдальна борошно – 30 г
цукрова пудра – 60 г
жовток – 1 шт.
Кориця -1/2 чл
Імбир мелений -1/4 чл.
Мускатний горіх -1/4 чл.
(+для реструктуризації 40гр сл. олія)
Шматочки п’яної вишні.
Інгредієнти:
Вишня 70 гр
Вино червоне сухе 15 гр.
Цукор 1 чл
Сирний шар.
Сирний сир – 650 гр
Цукор – 120 гр
Яйця с1 – 2 шт.
Вершки 33-35% – 100 гр
свіжовичавлений Сік апельсина – 50 гр
Цедра одного апельсина.
Чізкейк з вишнею «глінтвейн» покроковий рецепт
1. Приготування піщаної основи. Всі інгредієнти помістити в блендер або стаціонарний міксер (насадка весло) і перемішати до вологою крихти. Розкачати на деку, застеленому пергаментом для випічки, товщиною 5-7 мм і випікати при 180С градусів 15-20 хвилин. Далі оформляємо бортик чізкейку. Докладний відео створення бортиків є в путівнику, розділ «Базові моменти» 🤗
2. Шматочки п’яної вишні.
Вишню розрізати на половинки і проварити з вином і цукром до випаровування жидкости.
Вишню розрізати на половинки і проварити з вином і цукром до випаровування жидкости.
3. Приготування сирної основи. Всі продукти дістаємо з холодильника за 1-2 години до приготування, щоб вони були кімнатної температури. Всі інгредієнти покласти в чашу, і вимісити силіконової лопаткою до однорідності , на це піде 10-15 хвилин. Якщо у вас стаціонарний міксер – вимішуємо насадкою весло до однорідності 7-8 минут.
4. Половину сирної основи переливаємо на пісочну, рівномірно викладаємо шматочки вишні, виливаємо решту сирну основу і випікаємо чізкейк 90-100 хвилин при температурі 120 градусів. Режим верх-низ. Чізкейк відразу не виймаємо, а остуджуємо його спочатку в духовці з відкритими дверцятами пару годин. Далі прибираємо в холодильник для дозрівання на 8 і більше часов.