Капкейки “Чорна вдова” 🕷️ Супер-шоколадні чорні капкейки з павутинкою з маршмеллоу стануть відмінним доповненням до кенді-бару на Хеллоуїн🕸️ Як зробити Чорні капкейки з шоколадним кремом рецепт простий. Чорний колір тесту виходить завдяки додаванню в нього екстра чорного какао порошку Van Houten🖤 А в якості крему я взяла шоколадний ганаш, оскільки щоб домогтися чорного кольору йому достатньо всього краплі барвника.
Інгредієнти
Для тесту:
Цукор 240 р
Борошно 170 г
Вершкове масло 90 р
олію 50 р
Яйце С1 2 шт
Какао Van Houten 40 р
Ванільний екстракт 1 р.
Сода 1 р.
Окріп 160 р
Вершки 33% 90 р.
Сіль 0.5 р
Для крему:
Темний шоколад 250 р.
Вершки 33 % 200 р
Барвник чорний
Декор:
Маршмеллоу
Посипання
Чорні капкейки з шоколадним кремом покроковий рецепт
1. Для тіста:
1. Какао і соду заливаємо окропом, трохи охолоджуємо.
2. Додаємо вершки.
3. Цукор збиваємо з вершковим і рослинним маслом.
4. По одному вводимо яйця, щоразу збиваючи до пишноти.
5. Додаємо ванільний екстракт і половину борошна, збиваємо.
6. Потім рідкі інгредієнти, збиваємо.
7. І в кінці борошно.
8. Заповнюємо формочки тестом на 3/4.
9. Випікаємо 15-20 хвилин до сухої шпажки. Остужаем.
1. Какао і соду заливаємо окропом, трохи охолоджуємо.
2. Додаємо вершки.
3. Цукор збиваємо з вершковим і рослинним маслом.
4. По одному вводимо яйця, щоразу збиваючи до пишноти.
5. Додаємо ванільний екстракт і половину борошна, збиваємо.
6. Потім рідкі інгредієнти, збиваємо.
7. І в кінці борошно.
8. Заповнюємо формочки тестом на 3/4.
9. Випікаємо 15-20 хвилин до сухої шпажки. Остужаем.
2. Для крему:
1. Вершки нагріваємо до кипіння. Якщо у вас водорасиворимый барвник, краще додати в вершки на цьому етапі.
2. Виливаємо гарячі вершки на шоколад, чекаємо пару хвилин і перемішуємо.
3. Для гладкості можна пробити крем блендером, попередньо додавши барвник (якщо у вас жиророзчинний).
4. Залишаємо стабілізуватися на 1-1,5 години при кімнатній температурі. Крем повинен тримати форму.
5. Перекладаємо в кондитерський мішок і відсаджуємо шапочки. Прибираємо в холодильник.
1. Вершки нагріваємо до кипіння. Якщо у вас водорасиворимый барвник, краще додати в вершки на цьому етапі.
2. Виливаємо гарячі вершки на шоколад, чекаємо пару хвилин і перемішуємо.
3. Для гладкості можна пробити крем блендером, попередньо додавши барвник (якщо у вас жиророзчинний).
4. Залишаємо стабілізуватися на 1-1,5 години при кімнатній температурі. Крем повинен тримати форму.
5. Перекладаємо в кондитерський мішок і відсаджуємо шапочки. Прибираємо в холодильник.
3. Декор:
Маршмеллоу розігріваємо в мікрохвильовій печі близько 20-30 секунд, вони повинні розтанути. Перемішуємо лопаткою і отриману суміш руками розтягуємо в павутинку. Включаємо людини-павука (або жінку-павучиху) і прикрашаємо капкейки. Цей спосіб хороший і для прикраси тематичних тортиков.
Маршмеллоу розігріваємо в мікрохвильовій печі близько 20-30 секунд, вони повинні розтанути. Перемішуємо лопаткою і отриману суміш руками розтягуємо в павутинку. Включаємо людини-павука (або жінку-павучиху) і прикрашаємо капкейки. Цей спосіб хороший і для прикраси тематичних тортиков.
Відео рецепт 👇