Чорничний пиріг маннік на кефірі

Як зробити Чорничний пиріг маннік на кефірі рецепт простий.

Інгредієнти

▪️Калорійність 164/100 р
Б/Ж/У: 6/5/23

✔️Кефір – 300 г
✔️Манка – 180 р
✔️Яйце – 2 шт
✔️Кокосова олія – 15 р
✔️Чорниця – 150 г
✔️Сік лимона – 10 г
✔️Крохмаль кукурудзяний – 5 р
✔️Розпушувач – 10 г
✔️Эритритол – 45 р
✔️Інтенсивний сах.зам – 5 г (мій в 20 разів солодше цукру).
✔️Ваніль за смаком.

Чорничний пиріг маннік на кефірі покроковий рецепт

1. Манку заливаємо кефіром і даємо постояти 30 хв. Додаємо яйця, кокосове масло, эритритол, інтенсивний сах. зам 3 м. л., розпушувач, ваніль і все добре перемішуємо міксером. Ділимо тісто на 2 частини, в одну з частин додаємо 50 г чорниці (попередньо пюрированной в блендері).
2. Заливаємо у форму для випічки спочатку білу частину тесту, потім в неї круговими рухами вливаємо чорничну частина і зубочисткою робимо довільні розлучення. Ставимо в попередньо розігріту до 180° С духовку на 25-30 минут.
3. Перевіряємо готовність на зубочистку. Поки манник в духовці, готуємо чорницю для заливки. 100 г чорниці змішуємо з інтенсивним сах. заступником 2 м. л., лимонним соком і крохмалем. Коли манник вже майже готовий, викладаємо на нього зверху чорницю і прибираємо в духовку ще на 15 минут.

4. Дістаємо готовий манник, охолодити його і подаємо до столу! Приємного апетиту! *Час приготування краще дивитися не спираючись на мої дані, все залежить від вашої духовки. Моя не дуже мощная.