Десерт моті тістечка японські солодощі з рисового борошна простий рецепт.
Інгредієнти
рисове борошно – 100 гр.
цукрова пудра – 50 гр.
вода – 185 мл
барвник харчової
начинка
сирний сир – 200 гр.
ягоди/варення
кукурудзяний крохмаль
Десерт моті тістечка японські солодощі з рисового борошна покроковий рецепт
1. У борошно додаємо цукрову пудру, вливаємо воду і зовсім трохи барвника Все перемішуємо до однорідної маси, накриваємо плівкою, робимо зверху невеликі отвори, ставимо в мікрохвильову піч на 45 секунд.
2. Витягуємо, перемішуємо і ставимо ще на 45 секунд. Дуже важливо не перетримати тісто, якщо мікрохвильовка потужна, то час треба скоротити. Готове тісто схоже на пластелин.
3. Щоб тісто не прилипало, на робочу поверхню насипаємо кукурудзяний крохмаль. З тіста розкачуємо кружечки, кладемо начинку (сир і ягоди) і формуємо кульки. Приємного апетиту!