Десерт панна котта на вершках і желатині

Захотілося щось таке.. не солодкий і ніжний… і щоб був контраст.. Десерт панна котта на вершках і желатині простий рецепт.

Інгредієнти

– вершки 33% 500 мл
– цукор за смаком (я поклала дуже мало тому що топпінг солодкий)
– желатин 4 р
– спеції: імбир, кардамон, мускатний горіх, кориця — за смаком
– вода цукор і нектарини для начинки

Десерт панна котта на вершках і желатині покроковий рецепт

1. Все неймовірно просто, 200 гр вершків додаємо цукор і спеції, ставимо на плиту і нагріваємо, не кип’ятимо, потім додаємо желатин (його потрібно замочити в дуже невеликій кількості води заздалегідь).
2. Добре перемішуємо і виливаємо в вершки. Перемішуємо і розподіляємо по формочкам.
3. Залишаємо в холодильнику до застигання. Перед подачею прикрашаємо за бажанням або в нектаринами сиропе.