Домашній торт панчо з ананасами і волоськими горіхами

Зберігайте цей рецепт. Він такий смачний , такий ніжний і просочений виходить. Як зробити сметанний Домашній торт панчо з ананасами і волоськими горіхами рецепт простий.

Інгредієнти

Для бісквіта інгредієнти:
Борошно – 240 р
Какао – 40 р
Яйця – 6 шт
Разрызлитель – 12 р
Молоко – 120 мл
Цукор – 200 г
Рослинну олію – 80 р

Крем :
Вершки для збивання 33-35% -300г
Сметана – 250 р
Цукрова пудра – 100 г

Крем для «вирівнювання
Вершки: 200 р
Цукрова пудра за смаком

Ганаш для прикраси
Вершки – 20 г
Шоколад чорний – 20 р.

Ананас
Горіхи

Домашній торт панчо з ананасами і волоськими горіхами покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукром до пишної білої маси. Змішаємо всі сухі інгредієнти. Додати сухі інгредієнти до яєчної маси. І акуратно або лопаткою , або на найнижчих оборотах міксера вмішати. Вливаємо в тісто молоко і перемішуємо. Вливаємо олію частинами і вмішуємо. Виливаємо тісто на деко і випікаємо 15 хвилин, до сухої шпажки при температурі 180.

2. Коли бісквіт охолоне, вирізаємо коло для підстави, решта ріжемо на кубики Для крему збиваємо вершки з цукровою пудрою і далі туди вмішуємо сметану. Будь-яку тару (у мене скляна) поковкам харчовою плівкою і починаємо збирати торт. Кожен кубик обвалюємо в крем і викладаємо на дно. Поклали шар – додали горіхів і нарізаний кубиками ананас.

3. І так повторюємо за не зберемо торт В кінці викладаємо зверху круглий корж. Накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 5-6 годин. Збиваємо вершки з цукровою пудрою вирівнюємо цією масою торт.

4. Шоколадним ганашем можна прикрасити торт хаотичними движениями.

Відео рецепт 👇