Домашні булочки синнабоны з корицею і цукром

Домашні булочки синнабоны з корицею і цукром рецепт простий. Ви не повірите, але ці булки я спробувала перший раз в житті восени минулого року в Москві, на Тверській, саме в тій самій пекарні. Мені вони не сподобалися – дуже солодкі! Я вирішила спекти сама! Домашні синнабоны – це просто захоплення! Ніжні, м’які, в міру солодкі, дуже смачні!

Інгредієнти

Борошно – 550 р
Цукор – 150 г
Дріжджі сухі «Саф-Момент» – 1 пакетик
Молоко – 250 мл
Яйця – 2 шт.
Масло вершкове – 100 г (розтоплене)
Сіль – 1/2 ч. л.

Начинка:
Масло вершкове – 50 г (м’яке)
Цукор тростинний – 150 г
Кориця – 30 г

Крем:
Сир сирний – 150 г
Масло вершкове – 50 г ( м’яке)
Ванілін – 1/4 ч. л.
Цукрова пудра – 80 г

Домашні булочки синнабоны з корицею і цукром покроковий рецепт

1. Борошно просіваємо і з’єднуємо з цукром і дріжджами. Все добре перемішуємо і даємо постояти хвилин 10. Додаємо сіль. Робимо лунку і виливаємо тепле молоко, злегка збиті яйця і розтоплене вершкове масло. ⠀ Замішуємо м’яке і еластичне тесто.

2. Накриваємо серветкою і даємо підійти близько 1,5 годин. Коли тісто підійшло, розгортаємо в пласт. Змащуємо м’яким вершковим маслом і посипаємо сумішшю цукру і кориці. ⠀ Звертаємо в рулет і нарізаємо булочки по 3-4 див. Накриваємо серветкою і даємо підійти ще хвилин 30. ⠀

3. Випікаємо при 180 градусах 25 хвилин. ⠀ Для крему з’єднуємо сирний сир, вершкове масло, цукрову пудру і ванилин.

4. Трохи збиваємо міксером до однорідності. ⠀ Готові гарячі булочки змащуємо кремом.

Відео рецепт 👇