Домашні бургери з фаршу, сиру і бекону Гордона Рамзі

Як смачно зробити Домашні бургери з фаршу, сиру і бекону Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1/2 ФУНТА яловичого фаршу
1 Яєчна булочка З Листям салату
Заморожений Чилі
3-4 смужки бекону
1 Цибулина, нарізана товстими скибочками
1 Скибочка помідора
Листя салату
1 Стакан майонезу
2 Столові ложки Шрирачи (або більше за смаком)
Скибочку сиру Чеддер
Масло з виноградних кісточок
Вершкове масло

Домашні бургери з фаршу, сиру і бекону Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте сковороду-гриль на середньо-сильному вогні. Приправте яловичу суміш сіллю і перцем, потім додайте яєчний жовток в. натріть заморожений чилі за смаком (приблизно 1 чайну ложку на відео) і перемішайте. Змастіть сковороду-гриль маслом, потім сформуйте котлету.
2. Якщо ви готуєте менше 10 хвилин, зробіть котлету менше, ніж на дюйм, якщо у вас є час, ви можете зробити більше. Сформованную форму викладіть на сковороду-гриль (якщо готуєте швидко, злегка притисніть її). Додайте бекон, а також цибулю, який слід приправити сіллю, перцем і маслом.
3. Сформуйте майонез “Шрірача”, змішавши компоненти. Додайте більше шрирачи по особистому смаку Переверніть цибулю і бекон після приготування з одного боку. Переверніть бургер після обсмажування і прожарювання з одного боку (ви перевернете його тільки один раз).
4. Підсмажуйте булочки на сковороді-гриль близько 1-2 хвилин Завершуючи приготування бургера, додайте в нього скибочку сиру чеддер. Додайте трохи вершкового масла і накрийте мискою або каструлею, щоб воно растаяло.
5. Після приготування видаліть бекон і цибулю, слив надлишки масла і жиру. Як тільки сир розплавиться і бургер приготується, зніміть з вогню і викладіть: булочку, майонез, листя салату, помідори, цибуля, бургер, бекон, цибуля, майонез і зверху булочку. Наслаждайтесь.