Як зробити Домашні пиріжки з вишнею з дріжджового тіста в духовці рецепт простий. Нарешті ! Я знайшла ідеальне тісто для пиріжків. Легка в роботі, ніжне і дуже смачне! І, звичайно ж, хочу їм з Вами поділитися. 🍒 Сьогодні в сториз є весь процес приготування тіста. Раджу подивитися і негайно приступити до готування 👌
Інгредієнти
Опара:
♦️12 гр. дріжджів
♦️20 гр. цукру
♦️125 гр. молока
♦️150 гр. борошна
Тісто:
♦️вся опара
♦️2 яйця
♦️100 гр. цукру
♦️0,5 ч. л. солі
♦️ваніль
♦️125 гр. молока
♦️100 гр. розтопленого або дуже м’якого сл.масла
♦️450 гр. борошна
Домашні пиріжки з вишнею з дріжджового тіста покроковий рецепт
1. Опара:
Всі інгредієнти змішати і поставити до збільшення в 2-3 рази. Опара готова!
Всі інгредієнти змішати і поставити до збільшення в 2-3 рази. Опара готова!
2. Тісто:
Яйця добре розтираємо з цукром, ваніллю і сіллю. Додаємо в опару – перемішуємо. Вливаємо молоко, всипаємо борошно і починаємо заміс. Частинами вводимо масло. Я ввела в три прийоми. Тісто дуже ніжне і липке. Його потрібно добре вимісити. Заміс в машині зайняв у мене 10 хв. ставимо на бродіння на 2,5 години. Робимо обминки через 40 хв. 2 раза.
Яйця добре розтираємо з цукром, ваніллю і сіллю. Додаємо в опару – перемішуємо. Вливаємо молоко, всипаємо борошно і починаємо заміс. Частинами вводимо масло. Я ввела в три прийоми. Тісто дуже ніжне і липке. Його потрібно добре вимісити. Заміс в машині зайняв у мене 10 хв. ставимо на бродіння на 2,5 години. Робимо обминки через 40 хв. 2 раза.
3. Формування пиріжків:
Выбродившее тісто ділимо на 22 пиріжка по 50 гр. Начинка за бажанням. У мене було 1 кг вишні. На кожен пиріжок насипала половинку чайної ложки цукру і по 7 ягідок 🍒🍒🍒
Выбродившее тісто ділимо на 22 пиріжка по 50 гр. Начинка за бажанням. У мене було 1 кг вишні. На кожен пиріжок насипала половинку чайної ложки цукру і по 7 ягідок 🍒🍒🍒
4. Вийшли дуже смачні пиріжки. Ніжні, дуже м’які і ароматные.