Рецепт шоколадки з справжніми квітами 🌼 У нас в магазині з’явилися приголомшливо красиві сухоцвіти, у зв’язку з чим стали надходити запитання, як їх використовувати… Варіантів безліч! ⠀ На шоколадних плитках, прозорих желе, льодяниках, печиво, японських рулетах. Ну і в кінці-кінців в якості прикраси на торт. Подивіться як ефектно вони виглядають! Готуємо з шоколадки з квітами і білим шоколадом рецепт простий.
Інгредієнти
білий Шоколад 400 р.
Жиророзчинні барвники
Форма для шоколадної плитки
Термометр/пірометр
Зневоднені квіти.
Посипання шоколадні.
Какао-масло MYCRYO.
Домашні шоколадки з квітами і білим шоколадом покроковий рецепт
1. Найпростіший спосіб темперування шоколаду: шоколад розтопити короткими імпульсами в мікрохвильовій печі за 20 секунд. Не перегрейте! Температура розтопленого шоколаду повинна бути 40 градусів. Остудіть шоколад при кімнатній температурі до 33-34 градусов.
2. Додайте до шоколаду 1% від ваги шоколаду какао-масла MYCRYO. Добре перемішайте шоколад, щоб какао-масло повністю розподілилося. Готово! Якщо хочете надати шоколаду трохи кольору, додайте трохи жиророзчинного барвника і пробийте блендером.
3. Розлийте пофарбований шоколад за формами. Добре простукаєте форму об стіл, щоб вийшли бульбашки воздуха.
4. Прикрасьте майбутню плитку посипками і квітами. Залиште до застывания.