Домашні тістечка листкові brioschi

Привіт, хлопці. Іноді мені, кухареві, пропонують провести весілля, ювілей або день народження в якості тамади. Немислима річ. Багато хто уявляє собі мене, як людини, яка бачить в житті тільки одне: гроші, гроші, гроші. Я справді лечу як метелик на тьмяний золотий блиск монет, але при цьому звик стверджувати, що працюю за ідею.
Поки кістляві пальці голоду не стиснулися на моїй кволої шиї, дозволяю на чужих святах з’являтися в якості гостя. Адже кухар не повинен бути голодним, щоб творити. Мені здається, що коли кухар ситий (не зажравшийся), то це дає певні сили, свободу і впевненість. Тому із задоволенням їду туди, де надають безкоштовну, калорійну їжу і напої різного ступеня міцності.
І там, при великому скупченні народу, прикидаючись шеф-кухарем, смажу, печу і підпалюю гастрономічні витребеньки. Вчора у вузькому колі хороших, близьких мені по духу людей я подавав плід перелюбу круасана, булочки бріош і фондана з начинкою з ванільного крему і солоної карамелі і імбирним морозивом.

Інгредієнти

Мука 800гр
Дріжджі живі 40гр
Сіль 16гр
Сах пудра-65
Молоко 425гр
Масло вершкове 500гр

Домашні тістечка листкові brioschi покроковий рецепт

1. Борошно просіяти. Молоко+ сіль+ цукор пудра змішати. Дріжджі змішати з частиною молока замішаного з сіллю і пудрою. В змішане молоко, додати борошно, вимісити, як тільки почне скочуватися в кулю додати дріжджі з молоком, що залишилося, додати масло вимішувати 2 хв на маленькій швидкості і 5 хв на средней.
2. Дістати тісто, підтягнути на столі, замотати плівкою і залишити в холодильнику на 10-12 годин. масло розкачати в квадрат 15/15 див. Прибрати в холодильник температурою 1-3 градуси. Дістати тісто і розкачати від центру до країв 15/45 див. У центр покласти масло викласти конвертом скріпивши шов.
3. Розкачати з маслом також від центру до країв ширина залишиться 15 см, довжина 45 см перекласти в холодильник на 1.30 години. Все повторити ще 3 рази. Останній раз розкачати тісто до 1 см.

4. Нарізати смужками шириною 1 см. З двох смужок зробити кіску, кіски скласти один до одного. Растаивать 1 годину при температурі 26 градусів. Запікати при 170С 30-40 мин.