Домашні цукерки трюфелі Малина Йогурт простий рецепт.
Інгредієнти
Пюре малини – 30 гр.
Вершки 33% – 16 гр.
Декстроза – 4 гр.
Сироп глюкози – 6 гр.
Сорбітол – 4 гр.
Какао-масло – 24 гр.
Вершкове масло 82.5% – 4 гр.
Білий шоколад Velvet – 105 гр.
Пудра йогурту – 12 гр.
Перець эспелет – 1 чайна ложка
Домашні цукерки трюфелі Малина Йогурт покроковий рецепт
1. Об’єднати в сотейнику пюре малини, сливки, декстрозу, сироп глюкози, сорбітол, какао масло і вершкове масло. Довести суміш до кипіння і вилити на білий шоколад. Пробити блендером до однорідності. Додати пудру йогурту і перец.
2. Якщо немає перцю эспелет, то можна замінити на невелику щіпку перцю чилі. Ганаш ще раз пробити блендером. Накрити ємність з ганашем плівкою в контакт і відправити в холодильник на 24 години. Через добу скатати кульки по 16 грам і знову відправити в холодильник на 8-12 часов.
3. Також можна на кілька годин відправити трюфелі в морозильну камеру, після чого покрити трюфелі темперований шоколадом. З даної кількості інгредієнтів виходить 11 трюфелів по 16 грам. Термін зберігання в холодильнику в закритій тарі 30 дней.