Домашній Чак чак з медом і горілкою

Домашній Чак чак з медом і горілкою простий рецепт. Ще трохи, ще трохи і вихідні! 💃 Обов’язково побалуйте своїх рідних і близьких самим смачним, хрустким «Чак-чак». Вийде з першого разу, але встигнуть спробувати найшвидші.

Інгредієнти

Яйця – 3-4 шт.
Борошно – 1-1.5 ст.
Сода 0.5 ч. л
Горілка – 1ст.л
Мед – 300г.
Цукор – 150г.
Масло рослинне для смаження

Домашній Чак чак з медом і горілкою покроковий рецепт

1. Змішуємо всі інгредієнти. Замішуємо круте тісто, як на локшину. Розкачуємо і нарізаємо соломкой.
2. Обсмажуємо на розпеченому маслі до золотавої скоринки. Розтоплюємо мед і цукор на паровій бані або в мікрохвильовій печі. Заливаємо наш чак-чак, перемешиваем.
3. Можна додати горіхи, сухофрукти. З ними взагалі 🔥 Приємного чаювання!