Як приготувати Домашній фруктовий, ягідний зефір з джему рецепт простий.
Інгредієнти
~Фруктово-ягідний🍒 джем 250 гр
~білок 2-х яєць
~8 гр агар
~160 гр вода
~240 гр цукор
~ маленька щіпка солі
Домашній фруктовий, ягідний зефір з джему покроковий рецепт
1. В чаші міксера з’єднати джем, білки, сіль. У сотейнику – воду і агар. Окремо цукор. Одночасно збиваємо ягідну меренгу (білок+джем) до щільного стану і варимо сироп.
2. Як тільки вода з агаром закипіла, додаємо цукор і, постійно помішуючи уварюють до карамельного кольору і тягнуться нитки. Вливаємо гарячий сироп по взбивающуюся ягідну меренгу. Продовжуємо збивати до щільної массы.
3. Перекладаємо в кондитерський мішок з насадкою і відсаджуємо зефірки на лист пергаменту. Залишити зефір стабілізуватися при кімнатній температурі від 2-12 годин. З’єднати половинки. Посипати цукровою пудрой.
Відео рецепт 👇