Домашній шоколад з начинкою фісташкової

Домашній шоколад з начинкою фісташкової прочтой рецепт. Фісташкова начинка – це моя смарагдова любов! А в поєднанні з темним шоколадом – це любов подвійно💚💚. А якщо у вас є ще і лікер під цікавою назвою Advocaat (Адвокат по-нашому))), то ви просто зобов’язані це спробувати.
Начинка виходить досить густа, ганашевой консистенції, так що підійде і в начинку для торта, і для заповнення тараталеток, і в начинку для круасанів. Але в начинку цукерки або шоколадку – perfect! Рецепт з книги Поліни Кошелєвої «Цукерковий період».

Інгредієнти

білий шоколад (Barry Callebaut або краще Cacao Barry) – 100 г, какао-масло – 15 г, вершки 33% – 65 г, фісташкова паста – 15 г, лікер Advocaat – 15 г, сироп глюкози – 10 р.

Білий шоколад з магазину в плитках не підійде, треба купити в каллетах в магазині для кондитера. Какао-масло потрібно, зрозуміло, харчове, продається також в магазині для кондитера. Фісташкова паста – це не урбеч! Потрібна десертна паста все також з кондитерського магазину.

Домашній шоколад з начинкою фісташкової покроковий рецепт

1. В склянці для заглибного блендера змішати шоколад і какао-масло і прогріти до пластичного стану. Раджу окремо розтопити какао-масло і його окремо влити в шоколад. Вершки з сиропом глюкози довести до кипіння і влити в шоколад, перемішати до однорідності лопаткой.

2. Заглибним блендером збити масу, намагаючись не запускати бульбашки повітря. Додати фісташкову пасту і лікер і знову збити до однорідності. Перелити начинку в кондитерський мішок, дати начинці охолонути до 25 град і використовувати по назначению.
3. Я зробила шоколадки. Для цього темперований шоколадом заповнила форми для плитки, перевернула, простучала, прибрала в прохолодне місце для стабілізації. Далі заповнила начинкою, залишила на стабілізацію на ночь.

4. Вранці темперований шоколадом «закрила» плитки, простучала, прибрала в прохолодне місце для остаточної стабилизации.