Як зробити Домашній смачний бургер з котлетою з яловичини і свинини рецепт простий 🍔 “Це просто розрив!!” – Ось результат моїх відпрацювань рецепта бургера 🤤 Обов’язково зберігайте себе і готуйте разом з улюбленими – це дуже зближує!
Інгредієнти
ДЛЯ БУЛОЧОК:
▫️молоко–110 мл
▫️цукор–1 ст. л.
▫️дріжджі(сухі)-11 р
▫️яйця–2 шт.
▫️борошно–350 г
▫️мед–30 г
▫️масло вершкове–50 г
▫️сіль–½ ч. л.
ДЛЯ КОТЛЕТ:
▫️яловичина–400 р
▫️свинина–350 р
▫️сіль–¼ ч. л.
▫️перець чорний мелений–¼ ч. л.
Домашній смачний бургер з котлетою з яловичини і свинини покроковий рецепт
1. ГОТУЄМО тісто:
Поставте опару: змішати тепле молоко, дріжджі, цукор, 2 ст. л. борошна і залиште в теплому місці на 15 хвилин. В окрему ємність просійте борошно, додайте сіль і опару. Перемішайте. Розігрійте мед до рідкого стану. Додайте в тісто мед і яйця. Перемешайте.
Поставте опару: змішати тепле молоко, дріжджі, цукор, 2 ст. л. борошна і залиште в теплому місці на 15 хвилин. В окрему ємність просійте борошно, додайте сіль і опару. Перемішайте. Розігрійте мед до рідкого стану. Додайте в тісто мед і яйця. Перемешайте.
2. Чистий, сухий присипте стіл борошном, викладіть на нього тісто і починайте вимішувати. Через хвилину вимішування, візьміть в руки м’яке вершкове масло і вмішайте його в тісто. Зберіть тісто в грудку і залиште на расстойку на 2 години. Тісто має збільшитися в об’ємі в 2-3 раза.
3. ГОТУЄМО КОТЛЕТИ І БУЛОЧКИ:
Змішайте фарш і розділіть його на 6 частин. Спочатку зробіть з фаршу однакові круглі кульки, а потім формуйте котлети для бургера. Солити і перчити котлети краще прямо перед смаженням, так вони збережуть соковитість. Тісто розділіть на 6 частин і сформуйте характерні булочки.
Змішайте фарш і розділіть його на 6 частин. Спочатку зробіть з фаршу однакові круглі кульки, а потім формуйте котлети для бургера. Солити і перчити котлети краще прямо перед смаженням, так вони збережуть соковитість. Тісто розділіть на 6 частин і сформуйте характерні булочки.