Домашній соус Тартар класичний рецепт простий і швидкий. Фантастично смачно! Ми взагалі дуже любимо соуси а Тартар – один з найулюбленіших.
Інгредієнти
Варений жовток 2 шт (1 некруто і 1 повністю варений)
Олія оливкова 150 мл
Цукор щіпка
Сіль за смаком
Огірок маринований 1 шт
Оливки 5-6 шт
Кріп 10 гр
Часник 1-2 зубчики
Лимонний сік 2 ст л
Домашній соус Тартар класичний покроковий рецепт
1. Відварюємо яйця. Одне яйце варимо після закипання 60 секунд і виймаємо. Жовток повинен бути рідкий. Друге яйце варимо круто Змішуємо рідкий жовток, звичайний варений желток.
2. Солимо, додаємо цукор і збиваємо міксером до однорідної маси. Починаємо потроху додавати масло і продовжуємо збивати. Грудочок бути не повинно. Коли половина олії додана і наша маса густа і щільна, ми вливаємо лимонний сок.
3. Маса побіліє і стане більш рідкою. Продовжуємо додавати масло і збивати. Коли все масло додано наша маса збита, ми додаємо дрібно порізаний огірок, оливки, часник і укроп.
4. Перемішуємо ложкою і прибираємо в холодильник на пару годин. Інгредієнти повинні объединиться.