Рецепт «Домашній торт Молочний скибочка». Це дуже простий у приготуванні і самий улюблений дитячий торт. Вони виходить дійсно схожий на кіндер молочний скибочку. Ніжний, просочений і повітряний!
Інгредієнти
Шоколадний бісквіт
Інгредієнти на форму 18 см:
Яйце 4 шт
Цукор 120 р
Мед 80 р
Сода 7 р
Борошно 120 р
Какао 40 р
Щіпка солі
Просочення:
Згущене молоко 60 р
Молоко 120 р
Мус:
Згущене молоко 210 р
Вершки 33% 350 р
ванільний Цукор 10 р
Желатин 8 г (і 48 г холодної води для замочування)
Домашній торт Молочний скибочку покроковий рецепт
1. Шоколадний бісквіт:
1. Яйця з цукром і сіллю збити до білої пишної маси.
2. Мед у сотейнику розтопити на повільному вогні. Додати соду, перемішати і довести до карамельного кольору.
3. Додати мед в яйця, продовжуючи збивати.
4. Борошно і какао змішати в окремій чаші і по частинах просіяти у яєчну масу, щоразу обережно вимішуючи лопаткою знизу вгору
5. Випікати в розігрітій до 160 градусів духовці 45-50 хвилин. Готовність перевіряти сухий шпажкою.
6. Бісквіт остудити і розрізати на 3 коржа.
1. Яйця з цукром і сіллю збити до білої пишної маси.
2. Мед у сотейнику розтопити на повільному вогні. Додати соду, перемішати і довести до карамельного кольору.
3. Додати мед в яйця, продовжуючи збивати.
4. Борошно і какао змішати в окремій чаші і по частинах просіяти у яєчну масу, щоразу обережно вимішуючи лопаткою знизу вгору
5. Випікати в розігрітій до 160 градусів духовці 45-50 хвилин. Готовність перевіряти сухий шпажкою.
6. Бісквіт остудити і розрізати на 3 коржа.
2. Просочення:
Змішати інгредієнти до однородности.
Змішати інгредієнти до однородности.
3. Мус:
1. Желатин замочити в холодній воді згідно з інструкцією. Коли набубнявіє розтопити його в мікрохвильовці або на водяній бані, але не кип’ятити!
2. Розтоплений желатин змішати зі згущеним молоком (згущене молоко беріть кімнатної температури або трохи погрійте в мікрохвильовці, щоб желатин не пішов грудочками).
3. Холодні вершки збити до стану підталого морозива і тонкою цівкою додати туди згущене молоко, постійно взбивая.
1. Желатин замочити в холодній воді згідно з інструкцією. Коли набубнявіє розтопити його в мікрохвильовці або на водяній бані, але не кип’ятити!
2. Розтоплений желатин змішати зі згущеним молоком (згущене молоко беріть кімнатної температури або трохи погрійте в мікрохвильовці, щоб желатин не пішов грудочками).
3. Холодні вершки збити до стану підталого морозива і тонкою цівкою додати туди згущене молоко, постійно взбивая.
4. Збірка торта:
Бісквіт-просочення-мус і т. д. Збираємо торт у кільці з ацетатної стрічкою. Якщо стрічки немає, то можна замінити щільний файлом для паперу. Торт прибираємо просочуватися і застигати в холодильник мінімум на 8 годин, краще на ночь.
Бісквіт-просочення-мус і т. д. Збираємо торт у кільці з ацетатної стрічкою. Якщо стрічки немає, то можна замінити щільний файлом для паперу. Торт прибираємо просочуватися і застигати в холодильник мінімум на 8 годин, краще на ночь.
Відео рецепт 👇