Готуємо ледачий Домашній торт Наполеон з готового листкового тіста і згущеного молока рецепт простий.
Інгредієнти
1 уп листкового бездріжджового тіста (у мене Черемушки – ідеальне тісто)
200 г вершкового масла
1 б згущеного молоко
1 п ваніліну
Домашній торт Наполеон з готового листкового тіста і згущеного молока покроковий рецепт
1. Беремо листкове бездріжджове тісто розкачуємо прямокутною формою, викладаємо на пергаментний аркуш, робимо надрізи, ніж повністю до кінця ріже тісто, але не ріжемо бічні частини, щоб не розвалився при випіканні .Відправляємо в духовку на загартовану 220С.
2. До золотистої скоринки (запам’ятайте, чим золотиста будуть ваші листи, тим смачніше і хрустке буде ваш наполеон). Печемо два листа, якщо ви хочете ще вище, можна зробити більше листів(але ця висота виходить ідеальною). Бока розрізаємо і робимо крихту для посыпки.
3. Крем:
Збиваємо масло і трохи додаємо згущене молоко, ванілін .Намазуємо на аркуші. По можливості і між смужками теж мажемо крем . Проходимся крихтою і залишаємо просочитися . Навіть якщо не встигне просочитися, можете відразу дегустувати, тому що ви будете в шоці від хрускоту і від смаку👌🏻
Збиваємо масло і трохи додаємо згущене молоко, ванілін .Намазуємо на аркуші. По можливості і між смужками теж мажемо крем . Проходимся крихтою і залишаємо просочитися . Навіть якщо не встигне просочитися, можете відразу дегустувати, тому що ви будете в шоці від хрускоту і від смаку👌🏻
Відео рецепт 👇