домашній Торт заварний з кремом зі згущеним молоком

Як зробити Домашній Торт заварний з кремом зі згущеним молоком рецепт простий, нікого не залишить байдужим!

Інгредієнти

Для коржів:
– молоко 250 р
– вода 100 г
– вершкове масло 150 г
– сіль і цукор по дрібці
– борошно 220 р
– яйце 8 шт

Для крему
– вершки 33-35% 400 мл
– згущене молоко за смаком (крем повинен бути дуже солодкий)
– сирний сир 300 г

Шоколадний ганаш:
– шоколад 200 гр
– вершки 33% 60 мл
– ягоди

Торт домашній заварний з кремом зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. В каструлю з товстим дном наливаємо молоко, воду, сіль, цукор, вершкове масло і ставимо на середній вогонь. Як тільки масло розчиниться додаємо борошно, добре перемішуємо, щоб не було грудочок і перекладаємо тісто в чашку. Коли тісто трохи охолоне, додаємо яйця, добре перемішуємо потім збиваємо миксером.

2. Перекладаємо в кондитерський мішок і за допомогою кільця формуємо коржі. У мене вийшло 4 коржа діаметром 20 см. Коржі випікаємо в духовці при t 200° 18 хвилин у моєму духовке.

3. Крем: вершки збиваємо зі згущеним молоком, коли на кремі з’явиться візерунок додаємо сирний сир, доводимо до однорідної маси і наш крем готовий. Крем повинен бути дуже солодкий так, як коржі практично без сахара.

4. Остиглі коржі змащуємо кремом, зверху чергуючи викладаємо полуницю і банан, вирівнюємо торт і прибираємо в холодильник хоча б на 1-2 години. Торт прикрашаємо шоколадним ганашем і ягодами.

Відео рецепт 👇