Привіт, хлопці. Одного разу мене запитали, чи є на світі людина, яка мене надихає. Як зробити Домашній зефір фруктовий з медом на желатині рецепт простий. Розповім, але тільки якщо обіцяєте, що не зненавидить мене. Це невисокий кремезний чоловік з блискучими маленькими очима і красивої форми чолом. Він багато працює, не зловживає шкідливими звичками, а приїхавши додому п’є перед сном какао — з хлібом і оселедцевим маслом. А ще він любить домашній зефір і не існує. Справа в тому, що як тільки ти знайдеш собі підходящого кумира, раптом виявляється, що це така людина з мокрими від поту долонями, такий же як і ти, ні риба ні м’ясо. Зважаючи тимчасової відсутності предмета захоплення я займаюся самозамилуванням. Дивлюся телепередачі зі своєю участю, регочу над власними жартами і пишу сам собі анонімні зізнання в любові. І звичайно ж люблю домашній зефір, оселедцеве масло з хлібом і гарячий какао.
Інгредієнти
Пюре фруктове 170г (збити розморожені ягоди чорної смородини і процідити через сито)
Мед 210
Цукор 600
Желатин 55
Вода 30
Домашній зефір фруктовий з медом на желатині покроковий рецепт
1. Пюре змішати з медом, розділити на дві частини, одну частину перелити в чашу міксера і поставити взбиваться.
2. У другу налити воду і всипати цукор довести до кипіння температура 104 градуса.
3. Ввести в гарячу масу попередньо замочений желатин і влити суміш у чашу міксера збивати поки маса не охолоне до 35градусів