Домашня аджика з помідор і часнику варена на зиму

Як зробити Домашню аджику з помідор і часнику варену на зиму рецепт простий.

Інгредієнти

Томати – 2 кг
Солодкий перець – 1 кг 🫑
Гострий перець – 2 шт 🌶
Часник – 2 головки 🧄
Кінза, петрушка і кріп – 300 г
Цукор – 3 ст. л.
Сіль – 1,5 ст. л.
Сушений базилік – 1 ст. л.
Хмелі-Сунелли – 1 ст. л.
Паприка мелена – 1 ч. л.
Кайенский перець – 1/2 ч. л. ( якщо любите гостреньке)

Домашня аджика з помідор і часнику варена на зиму покроковий рецепт

1. Овочі та зелень пропускаємо через мясорубку.

2. Томати проварюємо 15 хвилин, потім додаємо перець, зелень з часником, спеції і цукор з солью.

3. Готуємо соус 45 хвилин, постійно помішуючи, і закочує в стерилізовані банки. ⠀ Зберігаємо в прохолодному месте.

Відео рецепт 👇