Як зробити Домашню аджику з помідор і часнику варену на зиму рецепт простий.
Інгредієнти
Томати – 2 кг
Солодкий перець – 1 кг 🫑
Гострий перець – 2 шт 🌶
Часник – 2 головки 🧄
Кінза, петрушка і кріп – 300 г
Цукор – 3 ст. л.
Сіль – 1,5 ст. л.
Сушений базилік – 1 ст. л.
Хмелі-Сунелли – 1 ст. л.
Паприка мелена – 1 ч. л.
Кайенский перець – 1/2 ч. л. ( якщо любите гостреньке)
Домашня аджика з помідор і часнику варена на зиму покроковий рецепт
1. Овочі та зелень пропускаємо через мясорубку.
2. Томати проварюємо 15 хвилин, потім додаємо перець, зелень з часником, спеції і цукор з солью.
3. Готуємо соус 45 хвилин, постійно помішуючи, і закочує в стерилізовані банки. ⠀ Зберігаємо в прохолодному месте.
Відео рецепт 👇